De vakantie en de feestdagen zijn helaas voorbij, maar niet getreurd! Jouw zondagen zijn het straks weer helemaal waard om 's ochtends lekker op de bank te kruipen. Vanaf 10 januari kun je genieten van 'Taart', komen er nieuwe 'Beestieboys' afleveringen en ook 'Taarten van Abel' is weer terug met een nieuw seizoen.

taart

Taart is een modern sprookje over de achtjarige Kadir en zijn vader Umut die na een verdrietige gebeurtenis de zoete kant van het leven herontdekken. De serie is genomineerd voor de International Emmy Kids Award (uitreiking: 2016).
 

> vanaf 10 januari elke zondagochtend om 9.00 uur op npo zapp

beestieboys

In de nieuwe afleveringen van Beestieboys kun je onder andere kijken naar de avonturen van Dr. Tim in de huisartsenpraktijk en de rubriek 'Extreme Animal Hobbies'. Tim en Nicolaas gaan weer op zoek naar de dierenverhalen achter advertenties in: 'Beest te koop'. Ook nieuw is ‘In de Geest van Het Beest’, waarin Nicolaas de spirituele band tussen mens en dier onderzoekt.

> nieuwe afleveringen vanaf 10 januari elke zondagochtend om 9.25 uur op npo zapp

taarten van abel

Abel reist door stad en land met zijn tassen vol bakkerspullen, snoep en lekkernijen. Op bezoek bij bijzondere en smaakmakende bakkersassistenten vol verhalen, om samen de mooiste, grootste, kleurrijkste en zoetste taarten te maken. Taarten van Abel is winnaar van de Gouden Stuiver en de Ere Zilveren Nipkowschijf.

> nieuwe afleveringen vanaf 10 januari elke zondagochtend om 9.50 uur op npo zapp
 

titaantjes

Sommige kinderen hebben ‘het’ gewoon, die worden met een zeldzaam talent geboren. Al vanaf de wieg voelen ze een dwingende innerlijke noodzaak om te creëren, iets met hun talent te doen. Elke zondag te zien in 'Titaantjes' over kinderen met uitzonderlijke talenten.

> elke zondag om 19.00 uur op npo zapp