De vakantie en de feestdagen zijn helaas voorbij, maar niet getreurd! Jouw zondagen zijn het straks weer helemaal waard om 's ochtends lekker op de bank te kruipen. Vanaf 15 januari kun je genieten van 'Doctor Cheezy', de nieuwe serie 'Kiloknallers' en een nieuw seizoen 'Taarten van Abel'.

Vanaf 15 januari een nieuwe zondagochtend

Doctor Cheezy

Vijf kinderen ontsnappen uit een dieetkamp om een hamburger te scoren bij hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy.
Als Benjy, Talisha, Liewe, Faris en Fee weglopen om naar hun favoriete fastfood-keten Doctor Cheezy te gaan, raken ze hopeloos de weg kwijt. Op hun tocht terug naar het kamp zijn de kinderen volledig op elkaar aangewezen. Tijdens hun avontuurlijke reis ontdekken ze elkaars geheimen, leren ze zichzelf beter kennen en worden ze vrienden voor het leven.

> Elke zondagochtend 9.00 uur op NPO Zapp

Kiloknallers

Je hoort het overal in het nieuws: we worden te dik. En iedereen denkt te weten wat we eraan moeten doen. Maar hoe is het nou écht om te zwaar te zijn? Kiloknallers duikt in het leven van vijf kinderen tussen 10 en 12 jaar met obesitas. Lieke, Naomi, Nick, Mathilde en Mohamed laten een jaar lang hun leven zien, inclusief hun worstelingen en overwinningen, hun zoektocht naar de feiten en de fabels en het gevecht tegen de vooroordelen.

> Elke zondagochtend 9.25 uur op NPO Zapp

Nieuw seizoen: Taarten van Abel

Abel reist door stad en land met zijn tassen vol bakkerspullen, snoep en lekkernijen. Op bezoek bij bijzondere en smaakmakende bakkersassistenten vol verhalen, om samen de mooiste, grootste, kleurrijkste en zoetste taarten te maken. Taarten van Abel is winnaar van de Zilveren Nipkow Schijf (2012), de Gouden Stuiver (2011) en de Cinekid Publieksprijs (2008).

> Elke zondagochtend 9.50 uur op NPO Zapp