zomervakantie-survivalpakket

Yes, het is zomer! Misschien ga je nog op vakantie of ben je al geweest. Maar wat moet je doen met de rest van al die vrije tijd?! Met deze online kijktips kom je de zomervakantie wel door. Lekker bingen!

de regels van Floor

Floors regels geven antwoord op de belangrijkste levensvragen voor een meisje van 10 jaar.

Hoe ga je om met een irritante broer? Wat doe je als je een spuuglelijke jas cadeau krijgt? Wat doe je als je beste vriendin een krentenbaard heeft en jij er ook eentje wil? Waarom is karpervissen een mannending? Floor heeft het allemaal meegemaakt en weet de antwoorden.

Ook in het tweede seizoen staat Floor weer voor belangrijke dilemma’s als: wat doe je als je ouders willen verhuizen en jij niet? Hoe is het om te leven als vlogger? En blijf je omgaan met je ex?

Kijk hier alle afleveringen van De regels van Floor 

zeven kleine criminelen

In de avontuurlijke en meeslepende heist-serie Zeven kleine criminelen van regisseur Rob Lücker is de twaalfjarige Raffie ten einde raad.

Wanneer hij met zijn broertje en oma uit huis gezet dreigt te worden moet hij een plan bedenken om aan geld te komen. Samen met zijn vrienden besluit hij de bank te overvallen. Eén detail: de bank is zwaar beveiligd en het is nog niet eerder iemand gelukt hier een kraak te zetten. Lukt het Raffie en zijn vrienden wél? 

Kijk hier alle afleveringen van Zeven kleine criminelen 

het irritante eiland

Een eeuwenoude vloek. Een eiland vol irritante mensen. Een besmette minister-president. Een jongen vol met dromen die het tij misschien kan keren. Maar hoe?

Een vader vertelt zijn zoon voor het slapen gaan een verhaal over een vreemd eiland. Het begint in de Middeleeuwen wanneer een groep boze eilandbewoners een heks in het meer gooien. Vlak voordat ze in het water verdwijnt, spreekt ze een vloek uit; iedereen op het eiland, of wie er ook een voet aan wal zet, zal voor altijd irritant zijn. Hunter, een slimme verlegen elfjarige jongen, lijkt honderden jaren later de enige te zijn die niet beïnvloed is door de vloek van de heks.

Bekijk hier de film

hoofdzaken

In Hoofdzaken krijgen kinderen een knipbeurt bij kapper Marko.

In de kappersstoel vertellen zij hoe ze in het leven staan, wat hun kopzorgen zijn of waar ze juist heel blij van worden. Zo zien we niet alleen wat er óp hun hoofd gebeurt maar horen we vooral ook wat zich ín hun hoofden afspeelt.

Bekijk alle afleveringen van Hoofdzaken

Wil jij ook geknipt worden door kapper Marko en je verhaal vertellen? Meld je dan nu aan vor het tweede seizoen van Hoofdzaken via dit formulier.