De programma's van VPRO Jeugd zijn geschikt voor 6 tot 12 jaar oud, maar ook voor hun jongere broertjes en zusjes hebben we nog een aantal titels om te tippen.

Buurman en buurman

A je to! Wie kent niet deze beroemde kinderserie, over twee buurmannen die samen allerlei klusjes doen in en rondom het huis. Ze beginnen altijd vol enthousiasme, maar helaas gaan de klussen op de een of andere manier altijd de mist in. Kijk hier een selectie afleveringen.

Shaun het schaap

Over wereldberoemd gesproken, neem deze animatieserie over het slimme schaapje Shaun. Samen met hond Blitzer, de drie ondeugende varkens of zijn collegaschapen, beleeft Shaun allerlei avonturen op de boerderij. Een aantal seizoenen van deze serie zijn beschikbaar op NPO Plus.

Pingu

We zijn nog niet klaar in het dierenrijk. Ontmoet Pingu, die samen met zijn familie in een iglo woont op Antarctica. In de vele verschillende afleveringen van nog geen vijf minuten leert Pingu over verschillende aspecten van het leven op de Zuidpool. Net als Shaun het schaap zijn de afleveringen van Pingu beschikbaar op NPO Plus.

meer jeugd