dank je wel Mel!

6 redenen waarom we Melanie enorm gaan missen

, Bella Boender

Melanie gaat een geweldige nieuwe uitdaging aan, en daar hebben wij maar mee te dealen. Lees hier waar we van zullen moeten afkicken...

1. Melanie straalt altijd

Een kerstboom is er niets bij! Je weet altijd de sfeer om je heen positief te maken, met je gulle lach en je stralende ogen.

 

 

 

2. Melanie is een geweldige presentatrice

Van VillaTip tot Smaakmakers, vanuit alle hoeken en gaten van de Villa heb je presentatietalent laten zien.

 

 

 

3. ook áchter de camera doet Melanie het goed

Talloze filmpjes maakte je, en bij een daarvan werkten we samen, voor Willies Weekend. Op jacht met Willie naar de beste platen in Den Haag!

 

 

 

4. Melanie is de hatha yoga koningin van de vpro

Naast een lenige geest heeft Melnaie ook een zeer lenig lijf. Gelukkig is ze nooit te beroerd om om te helpen net zo lenig en relaxed te worden! De ochtendsessie op het dak na de DorstCamping was subliem!

 

 

 

5. Melanie stroomt over van de goede ideeën

Melanie schrijft zo 20 post-its vol met goede ideëen, ze denkt binnen én buiten de box, en voor ieder onderwerp denkt ze makkelijk mee. Verzin je liever je eigen ideëen dan begeleidt ze zo de perfecte brainstorm voor je.

 

 

6. Melanie heeft alles onder controle

Ze heeft weliswaar de allerkleinste opschrijfboekjes en to-do-lijstjes van iedereen, altijd heeft ze haar zaken op orde en onder controle. Een heel museum-imperium aansturen kan dan ook geen probleem worden. 

hastalapasta!

Lieve Mel,

Dank je wel voor al je ideëen, je harde werk, je loyaliteit, je enorme creativiteit en je gezelligheid. Ik heb enorm van je genoten en ga je zeker missen. Maar heb het geweldig bij de MuseumVereniging! Als jij net zo'n leuke baan krijgt als zij aan jou een leuke collega hebben zit je geramd!

Veel liefs, Bella