Steun de verfilming van drie succesvolle theaterstukken: GIF, DE KUS en DE VERLEIDERS 1.

DRIE VERHALEN, DRIE FILMS

Vijf jaar lang wil De Overstap elk jaar een combinatie van drie toneelstukken verfilmen. Een eenvoudige kruisbestuiving, maar toch nog niet veel toegepast. 

In het eerste seizoen staan De Kus (Huub Stapel en Carine Crutzen), Gif (Elsie de Brauw en Steven Van Watermeulen) en De Verleiders 1 (Pierre Bokma e.a.) op het programma. 

De theatermakers worden nauw betrokken bij het productieproces van de films waardoor de kruisbestuiving ontstaat die de makers voor ogen hebben en films van een hoge kwaliteit kunnen worden gegarandeerd. De toneelteksten worden eerst herschreven tot filmscript. In het najaar van 2014 wordt, als er genoeg supporters zijn, gestart met de opnames. Vervolgens worden de films vertoond in het voorjaar van 2015 tijdens een exclusief festival in de lokale theaters of filmhuizen. 

help mee de overstap te realiseren

Naast de bijdrage van de VPRO en de fondsen heeft de organisatie van De Overstap in totaal 10.000 participanten nodig om de financiering van De Overstap rond te krijgen.

Vanaf €100 per persoon helpt u de drie films te realiseren en kunt u ze als eerste bekijken in uw eigen theater tijdens een exclusieve première in het voorjaar van 2015.

Dit brengt aanzienlijke fiscale voordelen met zich mee waardoor uw steun vergelijkbaar is met de aanschaf van een theaterkaartje. Meer informatie hierover vindt u op www.deoverstapnaarfilm.nl.

Daarnaast ondersteunt u met uw bijdrage jong Nederlands film- en theatertalent waarbij nieuwe projecten kunnen worden ontwikkeld voor een grote groep enthousiaste makers.

HELP MEE DE OVERSTAP TE REALISEREN -> Klik hier