Sex? Yes please

Gevonden: jongeren tussen de 18 en 24 die het leuk vinden om voor een tv-documentaire over hun seksuele ervaringen te vertellen.

onze oproep

We zoeken jongens en meisjes, hetero, homo, lesbisch en bi, met weinig of veel ervaring. We zijn benieuwd hoe jullie liefdesleven eruit ziet. Met wie doe je het en waar? Is het leuk of valt het tegen? Wat is ingewikkeld en wat gaat beter dan verwacht? Hoe denk je over je lichaam? Met wie praat je over je seks- en liefdesleven: je ouders, vrienden, op school? Hoe was je voorlichting, wat heb je geleerd? Hoe ontmoet je mensen, wat zou je het liefst willen en waar verlang je naar? En hoe zie je de toekomst, alleen of samen, met of zonder kinderen?

We zijn benieuwd naar je verhaal! Je kunt ook samen met je geliefde of vrienden worden gefilmd. Als je het leuk vindt om gefilmd te worden en in de documentaire te vertellen, mail ons dan een profielfoto, een korte omschrijving van wie je bent, wat je doet en wat je belangrijk vindt en doe er ook een link naar je Instagram of Tumblr bij. Vergeet niet je mailadres of telefoonnummer waarop je bereikbaar bent erbij te zetten. Stuur alles naar max@mintfilm.nl en hij neemt dan contact met je op. Wacht niet te lang want we beginnen deze zomer met filmen! 

advertentie