De feestdagen vier je natuurlijk samen met de VPRO. En dat kan lekker binnen, want er valt een hoop te kijken en te luisteren. Met een kop warme chocolademelk en de beste gesprekken, bijvoorbeeld van Tims ^ tent en Omroep Maxim, is de boel compleet.

Het allerbeste moment om te gourmetten is op de laatste avond van je verblijf in een bungalowpark. En dat is tevens het allerbeste moment voor een goed gesprek met Tim. Met de kou buiten, zoekt hij binnen de warmte op samen met aanstormende talenten. Onder het genot van een potje Mens erger je niet of tijdens het vogelspotten heeft Tim de interessantste gesprekken.

Kijk Tims ^ tent: maar dan in een bungalow
En kijk Tims ^ tent: maar dan in een bungalow met sterren als je meer behoefte hebt aan glamour →

De kans is groot dat je tijdens de feestdagen lekker lang in bed kan blijven liggen. Ondertussen kun je lekker cultuur snuiven met Nooit Meer Slapen: goede gesprekken met gasten uit de cultuur en de actualiteit. Er zijn genoeg rubrieken in iedere uitzending, dus er is voor ieder wat wils!

Luister Nooit Meer Slapen
Bijvoorbeeld deze uitzending met Freddy Trathlener en Baris Azman →

In de categorie Tim staat ook De outsiders voor je klaar. Gesprekken met mensen die leven buiten het systeem. Zo spreekt hij met een flat-earther, een fruitariër en een stel dat woont in een klein busje. Tim neemt je mee naar de wereld van het onbekende.

Kijk De outsiders

Buitenhof biedt je de nodige dosis discussiegesprekken. Van het vrouwenquotum tot 'Ok, boomer': Jort Kelder, Pieter Jan Hagens en Hugo Logtenberg bespreken alle discussiewaardige onderwerpen met hun gasten.

Kijk Buitenhof

Niet links, niet rechts, niet op de boom, niet onder de boom, maar op je beeldscherm! Maxim zoekt originele Nederlanders op voor een gesprek. Als dat lukt tenminste. De ontmoetingen zijn allesbehalve perfect, en daarom perfect voor Omroep Maxim.

Kijk Omroep Maxim

Fijne feestdagen!