Actueel bericht over het coronabeleid

De VPRO volgt de richtlijnen van het RIVM en de overheid en past ze toe binnen de organisatie.

De VPRO heeft besloten voor producties waar publiek bij aanwezig is maatregelen te nemen, om zowel medewerkers als het aanwezige publiek te beschermen. Komende weken worden Buitenhof, Zondag met Lubach en De vloer op zonder publiek opgenomen. Alle overige evenementen worden afgelast, verschoven of er wordt naar alternatieven gezocht.

In verband met het coronavirus zullen sommige eerder aangekondigde Tegenlicht Meet Ups mogelijk worden uitgesteld of afgelast. Kijk hier voor meer informatie.

VPRO Gids en corona

Ook voor de VPRO Gids heeft de verspreiding van het coronavirus mogelijk impact. Abonnee's hebben de mogelijkheid om de Gids ook online te lezen, via vprogids.nl. Meer informatie over hoe de Gids nu te werk gaat, leest u hier.

VPRO-programma's over het coronavirus

In verschillende programma's van de VPRO besteden we aandacht aan de ontwikkelingen rond het coronavirus. Actualiteitenprogramma's als Zondag met Lubach, Buitenhof en Bureau Buitenland bieden inzicht in de strijd tegen het virus in binnen- en buitenland. Bij onder andere 3voor12, Mondo en VPRO Cinema vind u tevens verschillende tips voor tijdsbesteding in thuisisolatie, bijvoorbeeld in de vorm van mediatips.