Nieuws over het wel en wee van de ledencampagne.

waar ligt weert?

Arnhem Bordje leeg (lasagne?), een glaasje witte wijn (Chardonnay?) erbij en rebussen maar! Zo gaat dat bij de Van de Vennetjes en zo zien we het graag. Maar potjandorie, hoe heet dat plaatsje in Limburg ook alweer! Bosatlas en loupe bieden uitkomst: Weert. 

Leuk Weertweetje: uw VPRO Gids en Campagne Courant worden daar gedrukt. En dankzij rebus #15 staat deze Limburgse parel nu weer helemaal op de kaart. Dank Yvonne van de Ven voor deze fijne sfeerplaat.

poststop

Zeewolde De bezorging van de Campagne Courant in Flevoland per drone is met onmiddellijke ingang gestopt.

Voortaan krijgen de abonnees in de postcodegebieden 3890AA t/m 3899ZZ hun courant weer van de postbode. Sinds begin november experimenteerden de CC en pakjesbezorger Amazon.com met deze moderne aflevermethode. Het gebrek aan gewicht in combinatie met de constant veranderende windrichtingen in de polder, leverde echter te veel bezorgklachten op. Om van een mislukking te spreken gaat volgens de hoofdredacteur veel te ver. ‘Het betrof een experiment en het doel daarvan was te onderzoeken of het werkt of niet. Nou, nee dus, en dat hadden we anders niet geweten.’ Overigens benadrukt hij dat het gebrek aan gewicht niets maar dan ook niets met de inhoud van doen heeft.

 

lekker warm

Hilversum Kijk, daar gaat weer een containertje vol clubsjaals van kriebelvrij merinowol naar onze ledenwervers.

En dat komt goed uit nu de temperatuur weer daalt. Wie weet, wordt 2014 het jaar waarin voor het eerst in de lange historie van de Elfstedentocht een schaatser met een VPRO-clubsjaal om zijn warme nekje wint. Die kans is zeker niet denkbeeldig.
Mocht het inderdaad zover zijn dan zal de Campagne Courant daar zeker aandacht aan besteden.

Leeg

Lisse • Beste VPRO, Bij het opruimen vond ik een collectebusje van een VPRO-campagne uit lang vervlogen tijd (zie bijlage). Helaas leeg! Voorlopig blijf ik de VPRO dus maar steunen met mijn lid­maatschap.

Vriendelijke groet,

G. Slootweg

sparta?

Rotterdam • VPRO-lid en Spartafan Rob Suyker stuurde ons onderstaande sjaalfie. Leuke club hoor, dat Sparta, maar wij plaatsen natuurlijk alleen sjaalfies met de VPRO-clubsjaal.