• vpro
    • Voorpagina
    • Nieuwsbrief
    • Over de VPRO
    • Werken bij de VPRO
    • voor pers
  • programma's
    • Alle programma's
    • Programmagids
    • Podcasts
  • gids
    • word abonnee
    • Programmagids
    • naar vprogids.nl
  • leden
    • voor leden
    • Lid Worden
    • evenementen
    • gegevens wijzigen
    • nalaten
    • Slim geven
    • veelgestelde vragen
  • COOKIES & PRIVACY

    Vind de VPRO leuk
    Volg de VPRO op Instagram
    Kijk VPRO op Youtube
    VPRO 3voor12 op Spotify
    VPRO op LinkedIn
Zoek
word lid

U bent hier:

  1. lees
  2. specials
  3. 2022

voedsel

  • Het voedsel van de toekomst

    31 januari 2022

    De bevolking groeit en de fossiele brandstoffen die we nodig hebben voor de moderne voedselproductie worden schaarser. Daar moeten we dus iets op bedenken.

  • De vegetarische jager: Marijke eet alleen wat ze zelf doodt

    6 januari 2022

    Is er een manier om diervriendelijk vlees te eten? Volgens dierenrechtenactivist Marijke wel. Zij ging van een helemaal veganistische levensstijl, naar het zelf jagen en fileren van dieren om op te eten. 'Dieren zijn pas echt slachtoffer van de bio-industrie.'

vpro

Ga naar de voorpagina →

programma's

Al onze programma's op een rij →

leden

Voor leden, lid worden, gidsabonnement

gids

De programmagids, columns en artikelen →

over

Contact met de vpro, cookies & privacy, rechtenbeheer, werken bij de vpro, pers, nieuwsbrief en social media →

Logo ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling)

RSIN 001063571