Bliksem en Donderdag #7

Bliksem en Donderdag #7

21 sep

A Thursday enlightening event

Datum
21 september 2017
Tijd
19:30 - 22:00
Locatie
De Kazerne, Paradijslaan 8, Eindhoven
Link
Reserveer gratis

A Thursday enlightening event

Bliksem en Donderdag ‘a Thursday enlightening event’ gaat om inspiratie, interactie, connectie en acceleratie. Op dit podium krijgen makers, denkers, doeners en dromers de kans hun ideeën te delen, testen en versnellen. VPRO Medialab nam het initiatief en nodigde TU/e, Baltan Laboratories en High Tech Campus uit om samen te werken aan dit nieuwe platform.

Erbij zijn? Meld je gratis aan!

Doe mee en meld je aan voor deze oplichtende avond! Iedereen is welkom, er zijn 90 stoelen beschikbaar. Je kunt je hier gratis aanmelden. Voertaal is Engels.

Jouw idee pitchen? Geef je op!

Heb je een origineel en innovatief idee maar zoek je extra inspiratie bij de uitwerking van je concept, hulp bij technische vraagstukken of de juiste samenwerkingspartners? Pitch jouw plan en ga onvermoede connecties aan! Stuur een mail met je idee naar medialab@vpro.nl.

De Muppets

Elke editie zijn er twee ‘muppets’ aanwezig. Twee deskundigen uit een bepaald vakgebied als technologie, design, media, etc, luisteren vanaf de zijlijn, zoals de Statler en Waldorf. Zij geven elke pitcher feedback en tips of stellen een kritische vraag. Daarna is het publiek aan de beurt. De Muppets maken we binnenkort bekend.

Bart Brouwers

Bart Brouwers is hoogleraar Journalistiek aan de Universiteit van Groningen. Hij heeft een lange loopbaan in de journalistiek; hij was hoofdredacteur van een regionale en nationale krant en ontwikkelde het landelijke lokale online platform dichtbij.nl voor Telegraaf Media Groep. Hij is de oprichter en eigenaar van het Eindhovense Media52 en hoofdredacteur van E52, een onafhankelijk online en offline platform voor journalistiek met een focus op innovatie en economie achter innovatie in de Brainportregio.

De pitchers

De Pitchers voor deze editie maken we binnenkort bekend. Zelf een idee voorleggen aan een breed publiek? Geef je dan op via medialab@vpro.nl.