Oproep vrijwilligers DDW

Vrijwilligers gezocht voor We Know How You Feel Expositie van VPRO Medialab & Studio Nick Verstand.

Voor onze expositie in Design Perron, Fuutlaan 12, Eindhoven tijdens de Dutch Design Week van 21-29 oktober 2017 zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Expositie

Onderdeel van We Know How You Feel is het kunstwerk AURA van Studio Nick Verstand. AURA is een interactieve installatie die emoties van deelnemers omzet in lichtcomposities. Deelnemers dragen drie biosensors die hartslag, hersengolven en huidgeleiding meten. Een wetenschappelijk systeem, ontwikkeld in samenwerking met onderzoeksbureau TNO, analyseert uit de verkregen data emoties en zet deze om in lichtcomposities. Elk half uur creëren vier nieuwe deelnemers gezamenlijk het kunstwerk AURA.

Vergoeding

Toegang tot de We Know How You Feel Tonight debatavond en de DDW Music  na afloop georganiseerd door het VPRO Medialab. Het is een interactieve avond rondom het meten van emotie-data, privacy, media en wearable technology. De avond is onderdeel van de gehele expositie. 

Werkzaamheden

Als vrijwilliger help je bezoekers op weg en geef je informatie over de expositie, instalatie en biosensors. Ook begeleid je de deelnemens in de instalatie. 

Aanmelden

Ben jij minstens twee dagen (of meer) beschikbaar op 21 - 24 of 26 - 29 oktober van 9.30 tot 18.30 uur?

Beheers jij de Engelse taal?

Geef je naam, leeftijd en beschikbaarheid door via medialab@vpro.nl en wij nemen contact met je op.