Houd jij van media en technologie? Vind je het leuk om mensen te informeren over de nieuwste ontwikkelingen en te laten beleven hoe onze nabije toekomst eruit gaat zien? Is Internet of Things voor jou bekend terrein? Dan zoeken wij jou!
Wij zoeken freelance medewerkers die een host, suppoost of begeleider willen zijn tijdens de Dutch Design Week voor het project Home Smart Home, een project van VPRO Medialab.

Geef je nu op als freelance medewerker!

wie zijn wij?

Het VPRO Medialab verkent de mogelijkheden om verhalen te vertellen met/van/door nieuwe technologieën en zoekt daarbij actief de kruisbestuiving met andere disciplines (buiten de mediawereld) op.

In een continue veranderend medialandschap moet een publieke omroep zich steeds opnieuw blijven uitvinden. Er steken telkens nieuwe vormen van technologie de kop op. Denk aan virtual reality, augmented reality, kunstmatige intelligentie, bots, wearables, smart devices, voice assistants. Het Medialab verkent deze nieuwe grenzen: wat betekenen deze nieuwe technologieën voor ons als mens, als mediakijker en -maker? Hoe gaan zet onze beleving van media veranderen? En zou een omroep deze nieuwe middelen kunnen inzetten om op een creatieve manier verhalen te vertellen?

over home smart home

Home Smart Home draagt bij aan bewustwording van, en opinievorming rondom Internet of Things: technologie die steeds meer alomtegenwoordig is. Tegelijkertijd willen we de mogelijkheden verkennen om verhalen te vertellen in, om en met een smart home. Tijdens de Dutch Design Week 2018 presenteren we de drie korte films, een spectaculaire interactieve beleving over Internet of Things, een expositie met kunstwerken over IoT en een debatavond.

functieomschrijving

Wij staan te popelen om samen met jou een geweldige beleving en expositie neer te zetten tijdens de DDW 2018. Jouw bijdrage maakt ons project mogelijk en we waarderen iedere aanmelding. Als dank voor je aanwezigheid als freelance medewerker krijg je een bruto vergoeding per uur en wij verzorgen natuurlijk het eten en drinken. We willen iedereen zoveel mogelijk tegemoetkomen in zijn/haar wensen en zoeken graag een functie die bij jou past. Als medewerker kun je onder andere aan de slag als host, zaalwacht, eventmedewerker, lid van het bouwteam of ondersteun je bij de interactieve installatie.

meer informatie of solliciteren?

Stuur je reactie (motivatie en CV) zo snel mogelijk, en uiterlijk 7 oktober per e-mail naar Gino Henkel, vrijwilligerscoördinator: g.henkel@vpro.nl. CV’s zonder begeleidend schrijven worden niet in behandeling genomen. Vragen naar aanleiding van de vacature kunnen worden verstuurd naar hetzelfde adres.