Op donderdag 15 en vrijdag 16 september 2016 organiseert de VPRO Hackathon #4 met als thema data en algoritmes en specifieker: bots.

werken aan een prototype

Er zijn tegenwoordig bots voor bijna alles: om Donald Trump na te bootsen op Twitter, als klantenservice in de vorm van een chatbot of om sport te verslaan als journalist. De VPRO wil ook wel zo’n bot! Kan een programmamaker vervangen worden door een algoritme? Of kan een bot gepersonaliseerde mediatips in VPRO-smaak genereren? Maken we onszelf overbodig als hij te goed wordt?  

Redacteuren van de VPRO en AI-experts maken onderdeel uit van de teams. Samen staan ze voor de uitdaging om in twee dagen een werkend prototype op te leveren van hun bot

meld je aan!

Vul jij deze teams aan met jouw kennis en expertise? Vergroot je professionele netwerk en win een leuke prijs. Er wordt o.a. voor pizza en bier gezorgd! 

Meld je voor 1 september aan via dit aanmeldingsformulier. We sturen je dan een vragenlijstje en maken een selectie aan de hand van ervaring en achtergrond. Er kunnen maximaal 35 personen deelnemen.

Alle informatie op een rijtje

Locatie: VPRO Medialab, Kastanjelaan 500, Eindhoven (via ingang Daan Roosegaarde kunstwerk, zwarte gang)

Data/tijden: Donderdag 15 en vrijdag 16 september 2016.
Do: 9.30 – 21.00 en Vrij: 9.00 – 21.45u

Maaltijden: Inbegrepen

Overnachten: Woon je niet in de buurt van Eindhoven? Geef aan op het aanmeldformulier of je graag een gedeelde hotelkamer wilt.

Reiskosten: Worden vergoed door middel van een declaratie achteraf. Het formulier wordt verzonden na de Hackathon.

Entree: Deelname is gratis. Indien je een bevestiging van deelname hebt ontvangen maar je blijkt toch niet te kunnen dan dien je voor 8 september af te zeggen. Na deze datum zullen er administratiekosten van €40,- in rekening worden gebracht.

meer van het medialab