komende uitzending, donderdagnacht:

meer:

Herman Koch debuteerde in 1989 als schrijver van de roman Red ons, Maria Montenelli. Twintig jaar later werd hij wereldberoemd met Het diner. Recent verscheen het boek De greppel. En dit jaar is hij verantwoordelijk voor het Boekenweekgeschenk Makkelijk leven, over een schrijver van zelfhulpboeken. Verder bespreken we met schrijver Abdelkader Benali het zevende thema van Made in Europe: individualisme. Ook is rapper Sef te gast.

De redactie van Nooit Meer Slapen krijgt wekelijks meer kunst en cultuur te zien dan in ons radioprogramma past. Daarom delen we online onze persoonlijke culturele fascinaties. Deze keer: Anne Moraal (28). Ze studeerde wetenschapsfilosofie, werkte in het boekenvak en schrijft. Als redacteur researcht ze gasten en onderwerpen en maakt ze reportages.
 

Lees het verhaal hier

sociaal

facebook
twitter
spotify

over ons

Nooit Meer Slapen is hét late night cultuurprogramma van de VPRO op NPO Radio 1. Elke werkdag, van middernacht tot 02.00 uur.

In het eerste uur van Nooit Meer Slapen vindt telkens een lang studiogesprek plaats, waarin vaste presentator Pieter van der Wielen een gast uit de cultuur of de actualiteit ontvangt. In het tweede uur doen we - middels reportages - verslag van actuele gebeurtenissen op het gebied van film, theater, literatuur en beeldende kunst. Op vrijdagavond wijkt de programmering van het eerste uur af. Dan begint Nooit Meer Slapen vanwege het hoorspel rond 0.30 uur. Ester Naomi Perquin presenteert het programma op deze avond.