komende uitzending, dinsdagnacht:

meer:

Anousha Nzume is actrice, schrijver en presentator. In haar nieuwe boek Hallo witte mensen houdt Nzume witte mensen een spiegel voor, een groep die het niet gewend is om bekeken en onderzocht te worden. Verder aandacht voor de voorstelling Rumspringa, een rock-opera over opgroeien in een sekte. Ook spreken we architectuurjournalist Kirsten Hannema over het Jaarboek Architectuur in Nederland.

sociaal

facebook
twitter
spotify

over ons

Nooit Meer Slapen is hét late night cultuurprogramma van de VPRO op NPO Radio 1. Elke werkdag, van middernacht tot 02.00 uur.

In het eerste uur van Nooit Meer Slapen vindt telkens een lang studiogesprek plaats, waarin vaste presentator Pieter van der Wielen een gast uit de cultuur of de actualiteit ontvangt. In het tweede uur doen we - middels reportages - verslag van actuele gebeurtenissen op het gebied van film, theater, literatuur en beeldende kunst. Op vrijdagavond wijkt de programmering van het eerste uur af. Dan begint Nooit Meer Slapen vanwege het hoorspel rond 0.30 uur. Ester Naomi Perquin presenteert het programma op deze avond.