komende uitzending, donderdagnacht:

Antoinette Beumer is regisseur en schrijver. Als regisseur maakte ze naam met tv-series als Hertenkamp, Spangen en Willemspark. Ook is ze verantwoordelijk voor de succesvolle films De gelukkige huisvrouw, Loft, Jackie en Soof. Nu debuteert ze als romanschrijver met Mijn vader is een vliegtuig. Het boek is fictie, maar gebaseerd op haar eigen jeugd. Beumers vader was geestesziek en woonde 31 jaar lang in een psychiatrische inrichting. Net als haar vader belandde Beumer rond haar veertigste in een crisis. In het tweede uur 'De Reismicrofoon' met zangeres Cato van Dijck en is dichter Hanneke van Eijken onze 'Open Kaart' gast.

meer:

sociaal

facebook
twitter
spotify

over ons

Nooit Meer Slapen is hét late night cultuurprogramma van de VPRO op NPO Radio 1. Elke werkdag, van middernacht tot 02.00 uur.

In het eerste uur van Nooit Meer Slapen vindt telkens een lang studiogesprek plaats, waarin vaste presentator Pieter van der Wielen een gast uit de cultuur of de actualiteit ontvangt. In het tweede uur doen we - middels reportages - verslag van actuele gebeurtenissen op het gebied van film, theater, literatuur en beeldende kunst. Op vrijdagavond wijkt de programmering van het eerste uur af. Dan begint Nooit Meer Slapen vanwege het hoorspel rond 0.30 uur.