Komende uitzendingen, tot 7 augustus: Zomerstop

meer:

Nooit Meer Slapen is tot 7 augustus met zomerstop. Een goed moment om terug te blikken op alles wat goed ging en waar we blij van werden. Zo selecteerden we tien gesprekken van het afgelopen jaar die we hier op de site graag nog eens uitlichten. Over twee weken zijn we terug met onze reguliere programmering en tot die tijd hoor je om twaalf uur ’s nachts uitzendingen van Brainwash-festival door HUMAN.

sociaal

facebook
twitter
spotify

over ons

Nooit Meer Slapen is hét late night cultuurprogramma van de VPRO op NPO Radio 1. Elke werkdag, van middernacht tot 02.00 uur.

In het eerste uur van Nooit Meer Slapen vindt telkens een lang studiogesprek plaats, waarin vaste presentator Pieter van der Wielen een gast uit de cultuur of de actualiteit ontvangt. In het tweede uur doen we - middels reportages - verslag van actuele gebeurtenissen op het gebied van film, theater, literatuur en beeldende kunst. Op vrijdagavond wijkt de programmering van het eerste uur af. Dan begint Nooit Meer Slapen vanwege het hoorspel rond 0.30 uur. Ester Naomi Perquin presenteert het programma op deze avond.