Met ingang van vrijdag 1 december presenteert Elfie Tromp de vrijdagnacht van Nooit meer slapen, hét cultuurprogramma op NPO Radio 1 dat op de overige doordeweekse dagen door Pieter van der Wielen wordt gepresenteerd.

Elfie Tromp (1985) is een Rotterdamse schrijver en performer. Zij schreef de twee romans 'Goeroe' en 'Underdog'. De laatste werd genomineerd voor de BNG en Dioraphte literatuurprijs en verschijnt in de Gouden Lijster-serie. Haar columns en artikelen verschijnen o.a. in Metro, Vrij Nederland en Linda. Zij presenteerde eerder diverse VPRO-programma's op internet.

Elfie Tromp: "Ik ben een peuteraar als ik interview. Ik wil details horen, een levensecht verhaal naar voren brengen, zodat de luisteraar wordt meegesleept. Bij radio moet je het verhaal schilderen met die details. De stem is de enige houvast en de luisteraar in feite een drenkeling in de ether. Wordt het gesprek een stevig schip of een wankel bootje dat dreigt te kapseizen? Dat is de spanning van live radio maken. Ik heb superveel zin om voor Nooit meer slapen nachtelijke gesprekken te voeren voor een groot publiek".​

De eerste uitzending die Elfie Tromp presenteert is op vrijdag 1 december, van 0.35 uur tot 2.00 uur op NPO Radio 1. Ze spreekt dan met Adelheid Roosen.