Nooit Meer Slapen: Ricky Koole, Jacco Gardner

Met o.a. Ricky Koole, Jacco Gardner en 'Een antwoord op alle vragen'

Het eerste uur

Ricky Koole is actrice en zangeres. Ze maakt eigen muziektheatervoorstellingen en bracht in totaal zeven albums uit. Ook speelde ze rollen in films als ‘Sonny Boy’ en ‘De Jurk’. Samen met haar partner Leo Blokhuis maakte ze verschillende muziekvoorstellingen, waaronder ‘Buitenstaanders’ en ‘New Orleans’. Daarnaast brachten ze verzamelalbums uit in de serie ‘Songs We Shouldn’t Forget’. Nu verschijnt van Koole het prentenboek ‘Toen kende ik de wereld nog niet’, waarvoor ze illustraties maakte bij de fantasierijke ideeën en levensvragen uit de kindertijd van haar zoon Otis. Pieter van der Wielen spreekt met Ricky Koole.

Het tweede uur

Jacco Gardner is multi-instrumentalist. Hij brak internationaal door met zijn interpretatie van de psychedelische klanken van de jaren '60. Na twee succesvolle soloalbums verhuisde hij naar Lissabon en hield zich bezig met andere projecten, waaronder het componeren van filmmuziek, de tropische formatie 'Bruxas' en zelfs een toer met de Zambiaanse rockgroep W.I.T.C.H. Vorige maand kwam zijn eerste volledig instrumentale album 'Somnium' uit. In de rubriek 'Open Kaart' beantwoordt Jacco Gardner vragen over werk en leven. 

Daarna nemen we een kijkje 'Achter de Schermen' bij de voorstelling 'Een antwoord op alle vragen' met theatermaker Laura van Dolron. Zij geeft samen met Willem de Wolf, Wilko Sterke en Frank van Kasteren antwoord op de belangrijkste vragen van hun publiek. Ze componeren live een filosofisch theaterconcert dat toert vanaf 13 december door Nederland en België tot april 2019.