De mooiste reportage's van het afgelopen jaar

Zomerpakket 2016

Vanaf maandag 25 juli komen de uitzendingen van Nooit Meer Slapen gedurende vier weken te vervallen. Om deze periode te overbruggen hebben we een Zomerpakket voor u samengesteld met de mooiste en meest spraakmakende reportages van het afgelopen halfjaar. Een selectie van kleine parels van tien minuten audio die eerder in het tweede uur van Nooit Meer Slapen werden uitgezonden.

De inhoud van het Zomerpakket wordt de komende weken ook dagelijks via Facebook uitgeserveerd.

Op NPO Radio 1 kunt u intussen luisteren naar Brainwash Zomerradio, waar Floortje Smit – die u ongetwijfeld van Nooit Meer Slapen kent - van 25 juli tot en met 4 augustus denkers interviewt aan de hand van muziek. In negen afleveringen spreekt ze met filosofen, wetenschappers, theatermakers en schrijvers over de muziek die vormend is geweest voor hun identiteit en voor hun denken.

In de aansluitende twee weken, van 5 tot en met 19 augustus, wordt er 's nachts verslag gedaan van de Olympische Zomerspelen in Rio de Janeiro.

Op maandag 22 augustus is Nooit Meer Slapen terug. Met een week waarin de staat van de journalistiek wordt verkend. Te gast zijn dan achtereenvolgens Hans Nijenhuis (Algemeen Dagblad), Jildou van der Bijl (LINDA), Philippe Remarque (de Volkskrant), Paul Witteman (Buitenhof) en Diederik Smit (De Speld).

Fijne zomer!