8-12 december

8-12 december

Een overzicht van de liedjes die je in Nooit Meer Slapen langs hebt horen komen in de week van 8-12 december.

vrijdag 12 december

2e uur:
Ephemerals - You Made Us Change
Raury - Cigarette Song
De Staat - Devil's Blood (Vinticious Version)
Massive Attack - Be Thankful for What You've Got

Donderdag 11 december

1e uur:
dEUS – Wake me up before I sleep
Leonard Cohen – Heart with no companion

2e uur:
The Excelsiors – It's Too Late
Nina Persson – Silver
Benjamin Clementine - Nemesis
Al Green – Funny How Time Slips Away

woensdag 10 december

1e uur:
Johnny Cash - 5 Feet High And Rising
Elvis Costello & Allen Toussaint - The River in Reverse

2e uur:
Aafke Romeijn - Huilend Naar De Club
Man From The South - Bring Me Home
Idris Elba - Hold On (Thabo & George the Poet)
Cuby & The Blizzards - Somebody Will Know Someday

Dinsdag 9 december

1e uur:
John Grant & BBC Philharmonic Orchestra - Sigourney Weaver (Live)
Seasick Steve - Happy Man

2e uur:
Mary J. Blige -  Worth My Time
Tim Hardin - How Can We Hang On to a Dream
Liz Green - Midnight Blues
The Czars -  Val

Maandag 8 december

1e uur:
Aafke Romeijn - Karakter
James Bay - Let it go

2e uur:
Wilco - You and I
Alton Ellis - What does it take to win your love
London Grammar- Strong
Swamp Dogg - Prejudice is alive and well