20-24 april

20-24 april

Een overzicht van de liedjes die je in Nooit Meer Slapen langs hebt horen komen in de week van 20-24 april. De playlist wordt daags na uitzending gepubliceerd.

vrijdag 24 april

Tweede uur:
Peter Broderick - Reconnection
Eaves - Spin
Aretha Franklin - You’re All I Need to Get by
Johnny Cash - San Quentin

Donderdag 23 april

Eerste uur:
Bill Callahan - Small Plane
Andreya Triana - That's Alright with Me

Tweede uur:
The Staves - Make it Holy
Johnny Taylor - Last Two Dollars
Iron & Wine and Ben Bridwell - Bulletproof Soul
Charlie Cunningham - Own Speed

woensdag 22 april

Eerste uur
Beth Hart - Might As Well Smile
Villagers - Courage

Tweede uur
Jimi Hendrix - The Wind Cries Mary
Gabriel Rios - Broad Daylight
Tame Impala - Cause I'm a man
Slow Show - Bloodline

dinsdag 21 april

Eerste uur:
Jeff Buckley - Lilac Wine
Ryan Adams - Strawberry Wine
Nancy Sinatra & Lee Hazlewood - Summer Wine

Tweede uur:
Denai Moore - Flaws
Mathew E White - One of These Days
Alabama Shakes -Don't Wanna Fight No More
The Gospel Sessions - Do Not Pass Me By

maandag 20 april

Eerste uur:
Calexico - Woodshed Waltz
Charles Aznavour - Hier Encore

Tweede uur:
Bony King - Standing in the Light
Alabama Shakes - This Feeling
Muddy Waters - Mean Mistreater
Soak - Be a Nobody