29 mei - 2 juni

Een overzicht van de liedjes die je in Nooit Meer Slapen langs hebt horen komen in de week van 29 mei - 2 juni. De playlist wordt daags na uitzending gepubliceerd en toegevoegd aan onze Spotify-playlist.

vrijdag 2 juni

Justin Townes Earle - What's She Crying For

donderdag 1 juni

Charlie Fink - The Howl
Marika Hackman - Cigarette
The Magic Gang - Life Without You
Miss Molly & Me - Time To Let Go
Lucy Rose - No Good At All
Rufus Wainwright - Signed, Sealed, Delivered

woensdag 31 mei

Oumou Sangaré - Yere Fage
Slow Dancer - I Would
Betti - Ordinary
Benjamin Booker - Believe

dinsdag 30 mei

Ani DiFranco - Zizzing
Matteo Myderwyk - To Move
Thundercat - Show You The Way
John Mayer - In The Blood

maandag 29 mei

The Allman Brothers Band - Melissa
Marc Scibilia - Summer Clothes
Childhood - Californian Light
John Joseph Brill - I'm Not Allright
The Jackson 5 - Never Can Say Goodbye
Colter Wall - Kate McCannon