11 - 15 september

Een overzicht van de liedjes die je in Nooit Meer Slapen langs hebt horen komen in de week van 11 - 15 september. De playlist wordt daags na uitzending gepubliceerd en toegevoegd aan onze Spotify playlist.

maandag 11 september

The National - Nobody Else Will Be There
Solange - Weary
Lisa Hannigan - Oh You Pretty Things
The Spencer Davis Group - Nobody Knows You When You're Down And Out Amadou & Mariam - Bofou Safou
Ray Charles - Drown In My Tears

dinsdag 12 september

Roxeanne Hazes - Ik Was Toch Je Meisje
Roxeanne Hazes - In Mijn Bloed
Roxeanne Hazes - Ga Dan Weg
Daniel Ceasar - We Find Love
Warhaus - Mad World
Thomas Azier - Babylon
BB King - Everyday I Have The Blues

woensdag 13 september

Lizz Wright - Seems I'm Never Tired Lovin' You
Ethan Gruska - Reoccuring Dream
Girlhood - Bad Decisions
Shabazz Palaces feat. Thadillac - Shine A Light
Joni Mitchell - River
St. Vincent - New York​

donderdag 14 september

Ayo - Paname
Loney Dear - Hulls
Rostam Batmanglij feat. Kelly Zutrau - Half-Light
Liv Dawson - Painkiller
The War On Drugs - You Don’t Have To Go

vrijdag 15 september

Moses Sumney - Indulge me
Odesza feat. Regina Spektor - Just A Memory
Cigarettes After Sex - Sweet 
Neil Young - Powderfinger