Nooit Meer Slapen

Met o.a. Piet Paris en Margriet Craens

Nooit Meer Slapen

Met o.a. Piet Paris en Margriet Craens

Piet Paris is het pseudoniem van de Nederlandse mode-illustrator Pieter ’t Hoen. Hij studeerde in 1988 af aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem. Piet Paris won verschillende prijzen, waaronder de belangrijkste modeprijs in Nederland; de Grand Seigneur (in 2008). Behalve als tekenaar is hij ook actief als artdirector en productontwikkelaar. Tevens aandacht voor Margriet Craen en Chef Watson.

Fragmenten

Klik hier voor alle fragmenten van deze uitzending

Piet Paris zet krachtige lijnen

vanaf 00:00:07

Piet Paris is het pseudoniem van de Nederlandse mode-illustrator Pieter ’t Hoen. Hij studeerde in 1988 af aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem. Zijn illustraties, die bekendstaan om de karakteristieke, krachtige lijnen, worden al bijna dertig jaar gepubliceerd in nationale en internationale kranten en tijdschriften. Van De Telegraaf tot de Japanse Vogue. Piet Paris won verschillende prijzen, waaronder de belangrijkste modeprijs in Nederland; de Grand Seigneur (in 2008). Behalve als tekenaar is hij ook actief als artdirector en productontwikkelaar. Floortje Smit spreekt met Piet Paris.

Piet Paris zet krachtige lijnen (2)

vanaf 00:28:44

Piet Paris is het pseudoniem van de Nederlandse mode-illustrator Pieter ’t Hoen. Hij studeerde in1988 af aan de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem. Zijn illustraties, die bekendstaan om de karakteristieke, krachtige lijnen, worden al bijna dertig jaar gepubliceerd in nationale en internationale kranten en tijdschriften. Van De Telegraaf tot de Japanse Vogue. Piet Paris won verschillende prijzen, waaronder de belangrijkste modeprijs in Nederland; de Grand Seigneur (in 2008). Behalve als tekenaar is hij ook actief als artdirector en productontwikkelaar. Floortje Smit spreekt met Piet Paris.

Margriet Craens kookt met een robot

vanaf 01:01:02

Kunstenaar Margriet Craens staat vanaf woensdag 12 juli vier avonden in Mediamatic met 'Me and Chef Watson, A gastronomical battle between human and machine'. In dat programma kookt ze samen met de robot Chef Watson. Het computerprogramma van IBM bedenkt de recepten, Craens bereidt de maaltijden. Verslaggever Nicole Terborg sprak haar voor deze reportage in Eindhoven. ​