Nooit Meer Slapen

met o.a. Isa Hoes, Stripverhaal en Hanna Bervoets

Nooit Meer Slapen

met o.a. Isa Hoes, Stripverhaal en Hanna Bervoets

Actrice en schrijfster Isa Hoes brak door met de soapserie 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Daarna volgden series en films als 'Medisch Centrum West', 'Rozengeur & Wodka Lime' en 'All Stars'. Over de zelfverkozen dood van haar man, acteur Antonie Kamerling, schreef ze het boek 'Toen ik je zag'. Binnenkort verschijnt het kinderboek 'Engel', dat ze samen met haar dochter Vlinder schreef en ook zal worden verfilmd. Pieter van der Wielen spreekt met Isa Hoes. Verder aandacht voor 'Stripverhaal' van toneelgroep De Gemeenschap. En schrijfster Hanna Bervoets is te gast in de nieuwe rubriek Open Kaart.

Fragmenten

Klik hier voor alle fragmenten van deze uitzending

Isa Hoes schreef kinderboek Engel met haar dochter

vanaf 00:02:44

Actrice en schrijfster Isa Hoes volgde de Toneelacademie van Maastricht en brak begin jaren negentig bij het grote publiek door als Myriam in de soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden. Daarna speelde ze in series en films als Medisch Centrum West, Rozengeur & Wodka Lime en All Stars. Over de zelfverkozen dood van haar man, acteur Antonie Kamerling, schreef ze het boek Toen ik je zag. Afgelopen oktober, precies vijf jaar na zijn dood, sprak Hoes openhartig over hem in de documentaire Antonie Kamerling: De dood van een vage prins. Binnenkort verschijnt het kinderboek Engel, dat ze samen met haar dochter Vlinder schreef. Dit boek zal ook worden verfilmd. Pieter van der Wielen spreekt met Isa Hoes.

Stripverhaal: wreed spel in een donker sprookje

vanaf 01:13:47

Kinderen zijn in staat tot gruwelijke dingen. Zit dat in ze of worden ze zo door de veranderende wereld? Daarover gaat de voorstelling 'Stripverhaal' van toneelgroep De Gemeenschap, die morgen in première gaat in theater Frascati in Amsterdam. Verslaggever Tjitske Mussche was aanwezig bij de repetities van dit donkere sprookje.

Open Kaart: Hanna Bervoets

vanaf 01:27:06

Het tweede uur van Nooit Meer Slapen is een nieuwe rubriek rijker: Open Kaart. Een schrijver, muzikant, regisseur of andere kunstenaar vertelt niet alleen over recent werk, maar trekt ook kaarten uit een stapel waarop prikkelende, persoonlijke vragen staan afgedrukt. Er is slechts één voorwaarde: eerlijk antwoord geven. Vannacht was schrijfster Hanna Bervoets te gast n.a.v. haar vijfde roman 'Ivanov'.

advertentie