Nooit Meer Slapen

met o.a. Remy van Kesteren, Strike a Pose en Jeroen de Leijer

Nooit Meer Slapen

met o.a. Remy van Kesteren, Strike a Pose en Jeroen de Leijer

Harpist Remy van Kesteren werd al op tienjarige leeftijd toegelaten tot het Utrechts conservatorium en speelt sindsdien concerten over de hele wereld. In 2012 bracht hij zijn eerste solo-album, 'Remy', uit en begin dit jaar verscheen er voor het eerst een album met eigen composities, 'Tomorrow Eyes'. Op 1 juni ontvangt hij uit handen van minister Jet Bussemaker de Nederlandse Muziekprijs, de hoogste onderscheiding die het ministerie van OCW toekent aan klassieke musici. Pieter van der Wielen spreekt met Remy van Kesteren. Verder aandacht voor de documentaire Strike a Pose, waarin de achtergronddansers van Madonna’s Blonde Ambition Tour gevolgd worden. En we spreken striptekenaar Jeroen de Leijer over het nieuwe Eefje Wentelteefje stripboek: 'Wij willen Eefje Wentelteefje'.

Fragmenten

Klik hier voor alle fragmenten van deze uitzending

Remy van Kesteren krijgt de Nederlandse Muziekprijs

vanaf 00:02:51

Harpist Remy van Kesteren werd al op tienjarige leeftijd toegelaten tot het Utrechts conservatorium en speelt sindsdien concerten over de hele wereld. In 2012 bracht hij zijn eerste solo-album, Remy, uit en begin dit jaar verscheen er voor het eerst een album met eigen composities, Tomorrow Eyes. Op 1 juni ontvangt hij uit handen van minister Jet Bussemaker de Nederlandse Muziekprijs, de hoogste onderscheiding die het ministerie van OCW toekent aan klassieke musici. Pieter van der Wielen spreekt met Remy van Kesteren.

Strike a Pose: Het leven na Madonna

vanaf 01:09:04

Amper twintig jaar waren ze, de zeven dansers die met Madonna op het podium stonden tijdens de legendarische Blonde Ambition Tour in 1990. Door de achter-de-schermen-documentaire 'In bed with Madonna' werden ze wereldberoemd en zelfverzekerder rolmodellen. Maar wat gebeurde er na de documentaire met ze, vroegen Reijer Zwaan en Ester Gould zich af. Ze laten het zien in de documentaire 'Strike a Pose' en verslaggever Floortje Smit praatte met ze.

Open Kaart: Jeroen de Leijer

vanaf 01:24:05

In de rubriek Open Kaart, in het tweede uur van Nooit Meer Slapen, bepaalt de gast zelf welke vragen er worden gesteld door kaarten te trekken waarop prikkelende, persoonlijke vragen over leven en werk staan. Er is slechts één voorwaarde: eerlijk antwoord geven. Vannacht was het de beurt aan striptekenaar Jeroen de Leijer. Hij kwam vertellen over het nieuwe Eefje Wentelteefje stripboek: 'Wij willen Eefje Wentelteefje'.

advertentie