VPRO verspreidt haar media-aanbod via de diverse platforms van de NPO, de Nederlandse publieke omroep. Indien u dit VPRO-materiaal wilt laten zien in uw locatie, in uw audiovisuele productie of op uw website, dan is daar een licentie voor nodig. Die kunt u aanvragen bij:

Beeld en Geluid

Beeld en Geluid is het archief van de publiek omroepen. Indien u geen programmatitel of uitzenddatum weet, en dus niet zeker weet of wat u zoekt VPRO-materiaal is, kunt u zoeken in de online catalogus DAAN, zie www.beeldengeluid.nl.

Bent u werkzaam in het onderwijs- of in een culturele instelling, of in een Nederlands (media)bedrijf? Indien u een (onderdeel van een) VPRO-programma wilt opnemen in uw eigen activiteiten/audiovisuele productie, kunt u een licentie aanvragen via Beeld en Geluid, per e-mail zakelijk@beeldengeluid.nl .

Bent u werkzaam voor de commerciële omroep? Voor een fragment uit een VPRO programma kunt een licentie aanvragen via  zakelijk@beeldengeluid.nl.

Bent u een particulier en wilt u een programma aanvragen voor de huiselijke kring, zoek via www.beeldengeluid.nl. U kunt ook mailen via info@beeldengeluid.nl.
NB1 Huiselijke kring is niet uw YouTube-kanaal, Facebookpagina of uw website!
NB2 De auteursrechten liggen niet altijd bij de VPRO, toestemming is daarom niet altijd mogelijk

sales

Bent u een commerciële partij en wilt u een (onderdeeldeel van een) VPRO-programma gebruiken voor uw bedrijfsfilm, of ons materiaal exploiteren? Stuur dan een e-mail naar sales@vpro.nl.