24 uur met... Brigitte Kaandorp

Koningin van het Nederlands cabaret en tevens Zangeres des Vaderlands, Brigitte Kaandorp staat bekend om haar absurdistische stijl en gevoelige liederen. Op haar eenentwintigste won ze het cabaret festival Cammeretten, de start van een glansrijke carrière.

Ruim dertig jaar later en vele prijzen rijker, schuwt ze nog altijd de zelfspot niet. Haar dubbel cd ‘Thuis’ is onlangs uitgebracht en aankomende lente gaat ze op tournee met het Metropole Orkest.

In welke fase van haar leven bevindt Brigitte zich nu? En kan het hebben van talent een vloek zijn? Dit etmaal een ontmoeting tussen twee vakgenoten, een bijzondere dynamiek, lol en vraagstukken over het leven thuis en op het podium. 

Afgelopen jaar sprak Brigitte Kaandorp in het radioprogramma Nooit Meer Slapen over haar show 'Kaandorp Grande de Luxe Extra Plus'. In navolging van de aanpak die Ramses Shaffy, André Hazes, Abba en Doe Maar ten deel vielen zingt Kaandorp haar meest geliefde liedjes uit haar 30 jaar durende carrière. Luister hier het hele gesprek.

alle afleveringen