24 uur met...

Olcay Gulsen

Afgelopen oktober wist topondernemer Olcay Gulsen (1980) nog te melden dat kleding van haar eigen SuperTrash werd gedragen door Hollywoodster Nicolle Scherzinger. Zo is er na Koningin Maxima en Beyoncé een nieuwe wereldberoemde fan van het modemerk. En de groei gaat door. De in Waalwijk geboren onderneemster is bezig om ook de Emiraten te veroveren. Winkelopeningen in Dubai en Doha zijn aanstaande. En ook in Londen gaan nog dit jaar filiaaldeuren open. 

Sinds 2004 heeft Olcay Gulsen haar merk zien groeien en nog altijd toont zij een ongekende drive en ambitie om deze groei door te zetten. Wellicht is drive geworteld in de moeilijke jeugd die zij kende. Haar schizofrene en gewelddadige vader maakte deze tot onveilig en angstig. Toen zij een paar maanden voor haar eindexamen van school werd gestuurd maakte zij een keuze: die voor succes.

Nu, zeventien jaar later, is dat succes er als leidster van een bedrijf dat wereldwijd aan de weg timmert. Maar ook zijn er de vragen: wat is succes? En: wat heeft het najagen van dat succes betekent voor de persoonlijke ontwikkeling? 

In 24 uur met... alle tijd voor een zoektocht naar antwoorden. En voor een potje boksen! 

24 uur met... Olcay Gulsen 

Vrijdag 12 december, 20.25 uur, NPO 3