Compilatie Brommer op zee 2021

Dit was Brommer op zee in 2021

Het einde van het jaar is bijna daar. Dat betekent: terugblikken en reflecteren. Er is veel gezegd, besproken, herinnerd, aangekaart en gevierd. Van alles kwam voorbij in het eerste jaar van Brommer op zee. Kijk je mee? 

Bekijk de compilatie van het najaar van Brommer op zee. Misschien ontdek je fragmenten die je dit jaar gemist hebt. Het persoonlijke verhaal van Lisa Weeda over haar Oekraïense familiegeschiedenis? Gustaaf Peek over het rauwe leven aan boord van een schip naar de oost in 1597? Naeeda Aurangzeb over alledaags seksisme? Alfred Schaffer over de essentie van poëzie? De brief van Abdelkader Benali in het schrijfhok aan zijn rimpels? Of Dean Bowen die in de geest van K. Schippers over een gebruikt koffieglas schreef?

En zo kunnen we nog wel even doorgaan! Gelukkig kan je via NPO Start alle uitzendingen en fragmenten (opnieuw) bekijken.

Vanaf zondag 30 januari weer op tv. Intussen gaat de boekenclub van Brommer op zee gewoon door.

dit was Brommer op zee in 2021

schrijf je in voor de boekenclub

De boekenclub van Brommer op zee behandelt iedere maand een nieuw boek. Een Nederlandse of Vlaamse auteur begeleidt de lezers door middel van opdrachten door zijn of haar roman heen. Deze maand: Vallen is als vliegen van Manon Uphoff.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang wekelijks de leesopdrachten. Lees nu ook gratis mee via onze Brommer op zee-app. Download 'm via de app- of playstore.