Thomas Olde Heuvelt

ORAKEL

Lees elke maand een boek samen met de schrijver in de Brommer op zee-boekenclub! Deze maand lezen we de thriller 'ORAKEL' van Thomas Olde Heuvelt.

hoe werkt het?

Hoe werkt de boekenclub?

  1. Download gratis de Brommer op zee-app in je appstore of playstore.
    In de app vind je het boek met exclusieve notities van de auteur en kan je met andere lezers in gesprek.
     
  2. Lees je het boek liever op papier? Dat kan ook! Volg ons dan op InstagramFacebook, of Twitter voor alle updates rondom de boekenclub. Of schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.
     
  3. Meld je aan het eind van de maand aan voor de meet up. Tijdens deze bijeenkomst bespreken we het boek en kan je al jouw vragen aan de auteur stellen.

Heb je vragen over de boekenclub en/of de app? Bekijk hier alle vragen en antwoorden.

Veel leesplezier!

over het boek

ORAKEL

Op een mistige winterochtend zien Luca Wolf en Emma Reich een achttiende-eeuws zeilschip in een bollenveld bij de duinen liggen. Orakel, staat er op de achtersteven. Het ligt er, in alle opzichten, verkeerd. Emma kan haar nieuwsgierigheid niet bedwingen en gaat het luik op het hellende dek binnen. Niemand ziet haar nog terug. Luca blijft verbijsterd achter: hij wilde haar wel achternagaan, maar iets hield hem tegen. De uitdrukking op haar gezicht toen ze door het luik ging, maakte hem bang…

Niet veel later zijn er elf mensen verdwenen, worden Luca en zijn moeder afgeschermd van de wereld vastgehouden en staan de geheime diensten voor een raadsel. Alles moet uit de kast worden gehaald om een mediastorm te voorkomen. Maar als men graaft in een ver verleden om het mysterie van de Orakel te ontrafelen, blijkt het schip een voorbode te zijn van iets onheilspellends.

over de schrijver

Thomas Olde Heuvelt

Thomas Olde Heuvelt (1983) is auteur van verschillende thrillers. Zijn boek HEX werd alom geprezen en in meer dan vijfentwintig landen over de hele wereld vertaald en gelezen. Daana verscheen ECHO, dat ook een internationale hit werd. ORAKEL is zijn derde boek en niet minder spannend dan de eerste twee. Ook won Thomas als eerste vertaalde auteur een Hugo Award voor zijn korte verhaal 'The Day the World Turned Upside Down'.

Thomas woont in de buurt van Nijmegen en schrijft graag in zijn schrijfhuisje aan de rand van het bos. Geïnspireerd door Stephen King en de spannende verhalen die zijn opa en oom hem als kind vertelden, is hij nu een van de meest succesvolle thrillerauteus van Nederland.

meet up met de schrijver

Op dinsdagavond 28 juni gaan we met Thomas Olde Heuvelt in gesprek over zijn boek ORAKEL tijdens de boekenclub-meet up. De inloop is om 19.00 uur en het programma duurt van 19.30 tot 21.00 uur. Iedereen is welkom en je kan zowel op locatie in bibliotheek Rozet in Arnhem, als online meedoen. Gratis aanmelden kan via deze link of onderstaande button.