Kristien Hemmerechts

Taal zonder mij

hoe werkt het?

Hoe werkt de boekenclub?

  1. Download gratis de Brommer op zee-app in je appstore of playstore.

    In de app vind je exclusieve notities van de auteur en kan je met andere lezers in gesprek.
     
  2. Lees je het boek liever op papier? Dat kan ook! Volg ons dan op InstagramFacebook, of Twitter voor alle updates rondom de boekenclub. Of schrijf je hieronder in voor onze nieuwsbrief.
     
  3. Meld je aan het eind van de maand aan voor onze meet up. Tijdens dit event bespreken we het boek en kan je al jouw vragen aan de auteur stellen.

Veel leesplezier!

Wie is Kristien Hemmerechts?
Kristien Hemmerechts (1955) is een Vlaamse auteur. Ze maakte naast haar vele romans, reisverhalen en verhalenbundels ook naam met haar autobiografische essays. Taal zonder mij (1997) is daarvan ongetwijfeld het bekendste. Met haar kenmerkende stijl weet ze de meest ingewikkelde thema’s op een invoelbare manier te verwoorden.

Meld je aan voor de meet up

Op vrijdagavond 6 mei gaan we met Kristien Hemmerechts in gesprek over haar boek Taal zonder mij tijdens de boekenclub-meet up. Iedereen is welkom en je kan zowel op locatie in bibliotheek Nieuwe Veste in Breda, als online meedoen. Gratis aanmelden kan via deze link of onderstaande button.

over het boek

Taal zonder mij

Kristien Hemmerechts probeert na het overlijden van haar man, de Vlaamse dichter Herman de Coninck, erachter te komen wie hij werkelijk was. Ze leest zijn boeken opnieuw en graaft in haar geheugen. Vijftien jaar na de eerste druk is Taal zonder mij een moderne klassieker over liefde, literatuur en de dood, die iedereen gelezen moet hebben. Vijfentwintig jaar na de druk lezen we het met onze Brommer op zee-boekenclub.

uitgelichte notitie