Let op: Deze inhoud kan niet getoond worden omdat deze mogelijk strijdig is met de gekozen cookiesettings.
U kunt dit hier aanpassen door de categorie 'social'
aan te vinken.
Waarom is dit nodig?
Het is Super Tuesday in de Verenigde Staten. In 15 staten stemmen Democraten en Republikeinen wie hun presidentskandidaat wordt. De tweepartijen doen alles om stemmers te trekken en krijgen tegenstand vanuit een onverwachte hoek: AI, oftewel kunstmatige intelligentie.Correspondent Mari Meyer vertelt meer.
Dit fragment is onderdeel van
Bureau Buitenland - Verliezen Chinezen het vertrouwen in hun economie?
Chaos in Haïti: iedereen is klaar met het leiderschap
Het is chaos in Haïti. Veel van de onrust komt voort uit onvrede met interim-president Ariel Henry. De VN wil met internationale politiemacht uit Kenia, duizend man sterk, de orde herstellen. Maar kunnen zij wel wat betekenen in een land waar bijna niemand meer vertrouwen heeft in de interim-president? En waarom kan de impopulaire Henry blijven rekenen op internationale steun? Luister naar Haïti-kenner Els Hortensius en correspondent Joost Bastmeijer.
Verliezen Chinezen het vertrouwen in hun economie?
Het is hét onderwerp bij de jaarlijkse bijeenkomst van het Volkscongres vandaag in Beijing: de economie. Want die staat er in China nogal beroerd voor, op z'n zachts gezegd. Hoe komt dat? En wat doet dat met het Chinese vertrouwen? Sinoloog Ardi Bouwers is te gast.
Buitenland Uitgelicht: Verenigde Staten
Het is Super Tuesday in de Verenigde Staten. In 15 staten stemmen Democraten en Republikeinen wie hun presidentskandidaat wordt. De twee partijen doen alles om stemmers te trekken en krijgen tegenstand vanuit een onverwachte hoek: AI, oftewel kunstmatige intelligentie. Correspondent Mari Meyer vertelt meer.