Van alle beloften wordt van turnster Sanna Veerman (Oosthuizen, 29 januari 2002) misschien wel de meeste opoffering, toewijding en discipline gevraagd.

Sanna Veerman is een gedisciplineerde turnster zoals bijna alle turnsters gedisciplineerd en gedreven zijn. Een powerhouse in de traditie van Olympisch kampioene Simone Biles. Krachtig en explosief. Vooral op de onderdelen paard én brug ongelijke leggers. Zie haar eens zwaaien, kiepen, vliegen, draaien om de breedte en de lengte-as. Afsprong met salto en ze staat!

Ze geldt al jaren als een natuurtalent maar de overstap naar de senioren verliep voor Sanna niet zonder slag of stoot. Door allerlei blessures stond ze soms even stil in haar ontwikkeling. Sanna weet; succes is niet volledig maakbaar. Het leven hangt soms van toeval en pech aan elkaar.

Ondertussen luidt het devies: niet bij de pakken neerzitten en terugknokken. Sanna traint daarom dertig uur in de week. Van alle beloften wordt van haar misschien wel de meeste opoffering gevraagd, vooral op het sociale vlak.

Als lid van de Nederlandse selectie was ze al eens reserve tijdens het WK,  maar de concurrentie is moordend. Bovendien vindt Sanna het soms moeilijk om om te gaan met de druk. Om daar tijdens wedstrijden beter mee om te kunnen gaan, heeft ze de hulp van een mental coach ingeschakeld. Tokio blijft een reëel doel. Nu moet Sanna alleen de bondscoach nog overtuigen.