steun vpro

Dit zijn wij

Deze achtdelige documentaireserie van Michiel van Erp toont op een aanstekelijke manier het Nederland van nu en zijn bewoners. Soms hilarisch, soms ontroerend, van upper class tot arbeidersmilieu, homo, hetero, zwart, wit: elke aflevering geeft een doorsnede van de Nederlandse samenleving.
 
Telkens staat één gebeurtenis of onderwerp centraal waar bijna iedere Nederlander mee te maken krijgt. Van huisdieren tot trouwen, van de auto tot het schoonheidsideaal: hoe kijken de verschillende bevolkingsgroepen hier tegenaan? Wie is ‘de Nederlander’, wie zijn wij? Waarin verschillen we en waarin komen onze levens overeen? En wat weten we eigenlijk van elkaar?

'Dit zijn wij' voorlopig uitgesteld

Aflevering 1 en 2 van Dit zijn wij zijn donderdag 2 en 9 maart om 22.20 uur uitgezonden op NPO 1, maar slaagden er onvoldoende in het beoogde publiek te bereiken. Daarom is in overleg tussen de VPRO, NPO en de producent besloten de serie te vervolgen op een uitzendplek waar het programma beter tot zijn recht komt. Daar wordt momenteel in het schema naar gezocht. Aflevering 3 t/m 8 houdt u dus nog tegoed.

stills

Bevallingsmassage

Huwelijk Britt en Sharon

Huwelijk Okan en Hale

Dierencrematorium

Afleveringen