nieuw: De wereld van de Chinezen

Ruben is bezig met zijn vierde China-serie: De wereld van de Chinezen. Hij onderzoekt wat de opkomst van China betekent voor de rest van de wereld. Dit doet hij aan de hand van de verhalen van Chinezen én lokale bewoners die hij tijdens zijn reizen over de hele wereld ontmoet.

afleveringen

Alle afleveringen van Door het hart van China zijn te bekijken op NPO Start. Via de link hiernaast vind je een overzicht van alle uitzendingen, met meer informatie over de plekken die Ruben bezoekt, kun je de muziek uit de serie beluisteren en nemen we je mee in extra foto's die tijdens de reis zijn gemaakt.

extra foto's

Ook online neemt Ruben Terlou je mee Door het hart van China, en wel met bijzondere verhalen die zich volledig bínnen zijn foto’s afspelen. Op de interactieve site kun je zelf gedetailleerde fotografische tableaus van mensen en landschappen verkennen, die stap voor stap hun verhalen prijsgeven. Met audio begeleidt Ruben de bezoeker.

Bekijk alle extra foto's
Meer informatie over de interactieve site

nieuwsbrief: blijf op de hoogte

De reisseries van de VPRO nemen je mee de grens over, naar landen die we niet zo goed kennen, of juist naar de landen die we denken heel goed te kennen.

Wil je op de hoogte blijven van deze reisseries en verhalen zien en lezen die de makers onderweg en achter de schermen meemaken? Meld je dan nu aan voor VPRO-reispost.