In de tweede aflevering gaat Ersin Kiris naar Acapulco in Mexico. Wat ooit de favoriete badplaats was van internationale sterren, is nu een plek van chaos. Welkom in de op een na meest gewelddadige stad ter wereld.

Acapulco is een beruchte stad. Het was de favoriete badplaats van supersterren voor het tijdperk Bieber. Tussen de palmbomen staan er nog steeds prachtige designhotels. Maar als Ersin zijn handdoekje neerlegt op het strand, ziet hij om zich heen geen andere buitenlandse toeristen. Voorbij is de tijd van internationale jetsetfeestjes met cocktails en cocaïne.

Tien jaar geleden is de baas van het Acapulco drugskartel vermoord, sindsdien heerst er chaos. Talloze kleine bendes hebben zich toegelegd op het afpersen van de gewone bevolking. Iedere dag worden er vissers, taxichauffeurs en strandverkopers doodgeschoten. Maar wanneer er een nieuw cruiseschip arriveert blijven de mensen vriendelijk de toeristen toelachen. Welkom in de op een na meest gewelddadige stad ter wereld.

stuur je eigen ansichtkaart!

Wil jij mensen laten weten wat je van de aflevering vond? Doe dit dan met de echte Ersin in wonderland-ansichtkaart! Download 'm hier, print 'm uit, knip netjes langs de lijntjes en doe de kaart op de bus.