In Frontlinie toont Bram Vermeulen op indringende wijze vergeten verhalen over ontwikkelingen die in ons dagelijkse nieuws vaak niet meer dan een voetnoot zijn.

Abonneer je nu op de nieuwsbrief van Frontlinie en ontvang elke twee weken extra verhalen, achtergronden en lees-, kijk- en luistertips in je inbox.

vergeten verhalen in Frontlinie

In de journalistieke VPRO-serie Frontlinie bericht correspondent Bram Vermeulen op indringende wijze over ontwikkelingen uit de hele wereld die in ons dagelijkse nieuws vaak niet meer dan een voetnoot zijn.

Door middel van actuele reportages op televisie, in het VPRO-radioprogramma Bureau Buitenland en via de nieuwsbrief vertelt Bram verhalen die onlosmakelijk met ons leven hier verbonden zijn.

afleveringen

Via deze links kun je meer informatie lezen over de uitzendingen van Frontlinie op televisie – en ze natuurlijk via NPO Start (terug)kijken.

wie is Bram Vermeulen?

Bram Vermeulen is journalist. Vanaf 2001 werkt hij als buitenlands correspondent voor NRC Handelsblad. Eerst in Zuid-Afrika, vervolgens in Turkije en opnieuw in Zuid-Afrika. Daarnaast maakt hij reportages voor de NOS.

Voor de VPRO maakte hij eerder series als Langs de grenzen van Turkije, In TurkijeDwars door Afrika, De trek en Sahara. Ook maakte hij al de documentaires Mr. Gus, handelaar in oorlog en Cape Town, Gang Town, Lockdown.

Lees ook een interview met Bram op vprogids.nl