Gothrecht

4. Het kopieerapparaat

Het Management-Leger en de Directrice zelf verschijnen ten tonele. De Directrice heeft niet zo heel lang geleden ontdekt hoe het zit met het kopieerapparaat en het exact daarom uit de berging naar boven laten halen, maar wensen is bij de Directrice ook niet gelukt.

Dries laat Brinta’s object van heimelijke verliefdheid Liya aanrukken door zijn ondergrondse IT onderlingen en dwingt op die manier Brinta zijn zombie-leger voor hem te laten wensen. De grauwe gangen stromen vol met kersverse kantoor-zombies en Dries lacht maniakaal.

Nu heeft hij alleen de laatste wens in het apparaat nog nodig om zijn plan compleet te maken. De Directrice heeft op haar beurt diezelfde wens nodig om de boel om te draaien in haar voordeel. Maar zowel het kopieerapparaat als de koffieautomaat als Brinta en Liya zijn ineens verdwenen tijdens het gekibbel tussen Dries en de Directrice.

colofon

Cast: Pepijn Lanen - de Verteller / Georgina Verbaan - Brinta / Achmed Akkabi -Dries / Ruben Nicolai - systeembeheer Goon/ Monica Geuze  Managementassistent 2 / Shahine el Hamus - Managementassistent 1/ Annet Malherbe - de Directrice/ Zoë Sabajo - Liya / Pierre Bokma - het Kopieerapparaat/ Herman Koch - Archief Oudste

Muzikale werken afl. 4: Managment Materiaal, Wie is de baas van het kantoor.
Muzikale werken in de serie:  Faberyayo & Stippenlift
Tekst en Compositie door: Pepijn Lanen & Hugo van de Poel
Productie & Mix door: Hugo van de Poel
Mastering door: Marco Spaventi
Score muziek in de serie door: Betonkust
Compositie, productie en mix door: Betonkust
Commercials door: Faberyayo & Stippenlift
Vocalen Managment Materiaal – Annet Malherbe

Geschreven door en in regie van: Pepijn Lanen, met ononderbroken toewijding van Kees Kroot die ook de Editor van het geheel is, we hebben opgenomen in Studio Sound Circus. Deze serie is geproduceerd door Marijke van der Molen van Palentino Media voor de VPRO. De totstandkoming van Gothrecht was onmogelijk geweest zonder de nimmer aflatende steun van het NPO-fonds.