Gothrecht

6. uw wil heeft geschiede!

Brinta verzint een plan en de twee verliefde stelletjes, de ene menselijk, de ander machinaal, ontkomen gezamenlijk. Het enige wat ze nog moeten passeren onderweg naar hun vrijheid is het Cafetarium, waar het zombieleger van borderline demonische Dries hen op wacht.

En waar vervolgens ook nog het Management-Leger van de Directrice ten tonele verschijnt. Een epische eindstrijd volgt en het is bijna einde verhaal voor Brinta en Liya. Maar dan komen de Archiefmedewerkers, samen met een enorme hoeveelheid bluswater, uit het systeemplafond gedonderd.

Brinta kruipt snel op de koffieautomaat en laat het kopieerapparaat zich over de balustrade vallen met zijn stekker nog net in het stopcontact daarmee alle nog overlevende naarlingen elektrocuterend. ‘Ik deed het voor jou mijn liefste’ zegt hij met zijn laatste kopieerapparaat-adem tegen de Japanse Koffieautomaat.

Brinta en Liya en Japanse Koffieautomaat rossen dwars door de gesloten glazen nooddeur heen naar buiten,  richting de ondergaande zon.

colofon

Cast: Pepijn Lanen- de Verteller/ Achmed Akkabi-Dries/ Georgina Verbaan-Brinta/ Zoë Sabajo-Liya/ Pierre Bokma-het Kopieerapparaat/ Herman Koch-Archief Oudste/ Annet Malherbe – de Directrice/

Muzikale werken afl. 6 Gevangen in Gothrecht, Lees eens een boek Commercial , 
De Fak weg van Hier.
Muzikale werken in de serie:  Faberyayo & Stippenlift
Tekst en Compositie door: Pepijn Lanen & Hugo van de Poel
Productie & Mix door: Hugo van de Poel
Mastering door: Marco Spaventi
Score muziek in de serie door: Betonkust
Compositie, productie en mix door: Betonkust
Commercials door: Faberyayo & Stippenlift

Geschreven door en in regie van: Pepijn Lanen, met ononderbroken toewijding van Kees Kroot die ook de Editor van het geheel is. Deze serie is geproduceerd door Marijke van der Molen van Palentino Media voor de VPRO.

De totstandkoming van Gothrecht was onmogelijk geweest zonder de nimmer aflatende steun van het NPO-fonds.