Hehobros

Hehobros seizoen 1

Hehobros is een online comedyserie waarin de twee beste vrienden Pepijn Schoneveld en Kevin Hassing – de één hetero en de ander homo – elkaar wekelijks bijpraten over hun leven en relatie. Hoe werkt een vagina eigenlijk? Sturen heterostellen elkaar selfies van hun geslacht? En is Enzo Knol niet veel meer een naam voor een stripfiguur?

Regie: Albert Jan van Rees

Pepijn en Kevin kunnen elkaar alles zeggen en vragen. Elke week komen ze samen in hun favoriete restaurant. Tussen het eten, drinken en flirten met de serveerster door, praten de twee beste vrienden over hun leven en relatie.

Ondanks het feit dat Pepijn hetero is en Kevin homo, zijn er veel overeenkomsten. Beiden worden jaloers, zijn onzeker over hun lichaam en moeten concessies doen om hun relatie gezond te houden. Maar er zijn ook verschillen tussen de homo- en heterowereld. Sommige zijn waar en sommige zijn enkel gebaseerd op vooroordelen. Zijn homo's echt meer bezig met seks? En wie is in beide relaties 'het vrouwtje'? De vrienden bespreken ook deze stigma's. 

De situaties zijn uit het leven gegrepen en de gesprekken zijn precies zoals Kevin en Pepijn ze ook in het echt met elkaar hebben. De vrienden vertellen elkaar de waarheid, komen voor elkaar op en zijn vooral niet te beroerd om zichzelf en de ander voor gek te zetten. 

Aflevering 1: Vaginale vragen

Kevin heeft gedroomd over seks met een vrouw, maar hoe ziet een vagina er eigenlijk uit? Pepijn probeert dat, zo goed als hij kan, uit te leggen.

Aflevering 2: Mannetje vrouwtje

Wie is bij beide heren eigenlijk het mannetje, en wie het vrouwtje in de relatie?

Aflevering 3: Lach of ik schiet

De vriendin van Pepijn lacht niet om zijn grappen. Gelukkig waardeert de serveerster de grap over Enzo Knol wel.

Aflevering 4: Selfie pic

Kevin ontvangt een foto van de penis van zijn vriend. Pepijn vindt dat niet normaal.

Aflevering 5: Kinderen een bezwaar

Pepijn kan vanwege een genetisch defect geen kinderen krijgen. Voor Kevin en zijn partner is het ook lastig. Maar willen ze wel kinderen? En hoe zou dat dan moeten?

Extra's

Interview

Cecile Elffers sprak met de twee hartsvrienden en met regisseur Albert Jan van Rees. Lees hier het interview.

meer Pepijn