Het leven, een gebruiksaanwijzing

Dit is de 14-delige audioserie van de makers van 'Toendra' en 'Plots'. Binnen elke aflevering staat één levensvraag centraal: ‘Hoe te vergeten’ bijvoorbeeld, ‘Hoe niets te doen’ en ‘Hoe een bittere pil te slikken’.

Het programma wordt gepresenteerd door de 85-jarige Margot de Boer. Iedere aflevering begint met een kort persoonlijk verhaal van Margot zelf, die met haar doorrookte stem en bulderende lach de verpersoonlijking van het leven zelf is.

'Het leven, een gebruiksaanwijzing' werd vanaf 18 september 2016 elke zondag uitgezonden in 'Radio Doc' op Radio 1. Abonneer je via iTunes, Stitcher of rss op de podcast!

Eindredacteuren
  • Katinka Baehr, Jair Stein
makers
  • Julie Blussé, René van Es, Lotte van Gaalen, Tom Hofland, Esma Linnemann, Frederique Melman, Tjitske Mussche, Jennifer Pettersson, Prosper de Roos, Marije Schuurman Hess, Laura Stek, Stefanie Visjager, Tessa de Vries, Anne de Vroomen
productie
  • 'Het leven, een gebruiksaanwijzing' is een coproductie van de VPRO en Solaparola en wordt mede mogelijk gemaakt door het Mediafonds

Abonneer je op de podcast

Je kunt je via iTunes (voor Applemensen) of Stitcher (voor Androids) heel makkelijk abonneren op de wekelijkse podcast van Het leven, een gebruiksaanwijzing. Of abonneer je via de rss-feed. Tip: doe het nu meteen!

afleveringen