Harco (Jim Deddes) ligt al maandenlang in coma in het ziekenhuis. Hannah Hoekstra is arts in opleiding en begint iets wonderlijks te voelen voor Harco. Ze moet hem uit zijn coma krijgen, koste wat kost, en vol tegen de protocollen van het ziekenhuis in. Harco beleeft op zijn beurt de meest uiteenlopende avonturen tijdens zijn coma; hij is buurtcoach, zit in Call of Duty Warzone, in een K-popband en keert terug naar zijn jeugd. Ook Jokkepik, het gehele Stardump Snittin-universum en Jim Deddes (als zichzelf) komen langs. Harco moet alle registers opentrekken om te ontwaken en zijn redder in nood Hannah te kunnen ontmoeten. Welkom in Joardy Season 2.

cast: Jim Deddes, Hannah Hoekstra, Thomas Hoppener, Charlie Chan Dagelet, Gerda Havertong, Annette Malherbe, Sem Schilt, Peter Lusse, Noraly Beyer, Chiron Holwijn, Gillis Biesheuvel, Johanna Hagen, Dim Balsem en Yannick Jozefzoon.

over de makers

Jim Deddes (1986) en Jan Hulst (1987), samen Joardy Film, leerden elkaar kennen op de Academie voor Theater en Dans in Amsterdam en maakten via hun YouTube-kanaal furore met uiteenlopende typetjes en korte sketches. Zij maakten in 2018 voor de VPRO Joardy Season (regie: Giancarlo Sanchez, Mocro Maffia en Netflix Original Ares), dat een eervolle vermelding ontving van de jury van de Zilveren Nipkowschijf. In 2019 volgde Joardy Sitcom, ook geregisseerd door Giancarlo Sanchez.

Joardy Season 2 wordt geproduceerd door Halal (New Kids, YabYum) in coproductie met de VPRO.