joggingman

Joggers. Op een dag was lopen niet meer genoeg voor ons en begonnen we te rennen. Zo sierlijk en sexy deinen ze voorbij. Moeiteloos lijkt het. Joggingman ontleedt de rennende mens. Elke week gaat Elfie Tromp op pad in park, bos en stad. Ren met haar mee en hoor de verhalen die ze joggend te horen krijgt.

Elfie Tromp

Elfie Tromp

De afleveringen van de webserie Joggingman zijn te vinden op ons Youtube-kanaal.

aflevering 5

maatschappij

"Tieft op, laat mij mijn rondje rennen!" In Rotterdam zijn ze ook tijdens het rennen recht voor z'n raap. Joggingman rent dwars door de maatschappij met een rennende docent met relativerende vriend en twee medewerkers van opiniewebsite Joop.nl.

aflevering 4

uiterlijk

"Op een gegeven moment ging ik een beetje leven naar de likes." De een rent met 28.000 volgers door het park en de ander rent een rondje met haar hondje. Beide dames in deze aflevering van Joggingman zijn niet wat je het eerste gezicht zou denken. Joggingman rent weg van uiterlijke schijn.

aflevering 3

geluk

"De vervelende dingen in het leven moet je ook koesteren." Een altijd gelukkige jogger en een muzikant met sombere buien leren Joggingman over geluk.

aflevering 2

communicatie

"Ik vind het heel moeilijk om aardig te doen." In deze aflevering een expert in lichaamstaal die haar clown is kwijtgeraakt en een heel hard rennende socioloog.

aflevering 1

gezondheid

Gestreste boeddhisten, hardlopen tegen of met kanker. Joggen we om gezond te worden of zijn we gezond omdat we joggen? Joggingman ontleedt de rennende mens.

feedback

De vpro experimenteert met nieuwe programmavormen. Deze serie maakten we speciaal voor op YouTube, daar vind je meer webseries van ons. We horen graag je mening, wil je hier meer van? Is de vorm goed? Heb je nog andere ideëen die ons kunnen helpen mooie online programma's te maken?

Laat het ons weten in de reacties (disqus) hieronder. Je hebt daar geen account voor nodig.

colofon

interviews & presentatie: Elfie Tromp
regie: Eef Hilgers
camera: Myrthe Mosterman
geluid: Marcel van Stralendorff, Gerben Kokmeijer
montage: Daan Wijdeveld
muziek: Bikoko Bi Njami - Whistling Calypso
productie: Lex Lake
productieassistent: Frederica van Mastrigt
kanaalbeheer: Menno Kooistra
eindredactie: Bella Boender, Jasper Koning

advertentie