Hier vind je het complete recept van hot relish.

Deze hot relish komt uit aflevering 3 van het vierde seizoen van Koken met Van Boven, waarin Yvette op de Mexicaanse toer gaat en allerlei lekkers maakt voor in een tortilla.

Onderstaand recept is onderdeel van het recept taco's.

Voor de salsa's van Let kijk je op de website van Let's Salsa.

Draag bij het snijden van de echt hete pepers bij voorkeur handschoenen!
Voor meer informatie over de Scoville-schaal, klik hier!

ingrediƫnten voor de hot relish

  • 1 grote ui, gesnipperd
  • 6 rode pepers, in stukken
  • 4 eetl. azijn
  • 3 eetl. suiker
  • zout

aan de slag

Maal de ui met de pepers in een keukenmachine fijn. Verwarm de suiker en de azijn in een steelpan, voeg eventueel nog 2 eetlepels water toe. Doe het ui-pepermengsel erbij en laat 3 minuten koken, niet langer. Voeg wat zout toe.
In een schone pot blijft de relish in de koelkast wel een paar weken goed.

Hot relish

Aflevering 3: Tortilla's met salsa