Welkom in de schatkamer van het lange interview

Een traditie sinds 1986: gerenommeerde interviewers en even zo beroemde (of beruchte) gasten laten zich drie uur lang opsluiten in een studio. Om met elkaar te praten over leven, werk en alles dat daaraan voorbij gaat. Verhalen die dichterbij komen dan de waan van de dag ons meestal toelaat.

Van schrijvers tot strafpleiters, politici en dichters, biologen, sociologen, psychologen, activisten, televisiemakers en zelfs de enkele voetbalcoach: in het interviewarchief komen talloze beroepen en interesses samen. Hier online te beluisteren, maar ook om mee op weg te nemen, in podcastvorm.

Maak kennis met de gasten van 2017 →

podcast

De Marathoninterviews zijn hieronder, onder het kopje afleveringen, allemaal te vinden en te beluisteren. Daarnaast kunt u zich via de links hieronder ook abonneren op de podcast. Hoe dat precies in zijn werk gaat, leest u hier. N.B. In Chrome werkt onderstande RSS feedlink niet, tenzij u de podcast plugin van Chrome heeft geïnstalleerd. 

Uitzendingen 1986-2012:
iTunes    ►Online    ►RSS feed

Uitzendingen 2013-heden:
iTunes    Stitcher    ►Online    ►RSS Feed

afleveringen

Via de link hiernaast en hieronder kunt u alle Marathoninterviews van 1986 tot nu terug vinden, gesorteerd op gast: van Jozias van Aartsen tot Anton Zijderveld.

Ga naar het archief →