We volgen bijzondere liefdeskoppels. In India ging correspondent Jasvinder op bezoek bij Danny en zijn vrouw Meena. Zij kregen allebei een ongeluk waarbij ze een been moesten missen. Ze ontmoetten elkaar bij de prothesefabriek, waar Danny werkte. Hij was dan ook de aangewezen persoon om een prothese voor z’n liefje te maken. In Cambodja ontmoeten we Yun en haar partner Eyang. Twee vrouwen die ondanks alle weerstand toch voor elkaar kozen.

Kenia

Correspondent Carren gaat op bezoek bij Lawrence en Sally, in een land waar een relatie tussen een oudere vrouw en een jongere man taboe is. Maar Sally had als weduwe ook eigenlijk volgens de traditie met een familielid van haar overleden man moeten trouwen. Lawrence wist dat hij hiermee problemen op de hals haalde, maar de liefde overwon.

Cambodja

Correspondent Rebecca is een bekende transgender in Cambodja en weet als geen ander hoe moeilijk het is voor lhbtqia+-personen om in die cultuur een relatie te hebben. In de provincie Takeo ontmoet ze twee vrouwen die al 40 jaar bij elkaar zijn. Ze doen alles samen en hebben nooit ruzie.

India

Danny verloor zijn been bij een treinongeluk, maar vond zijn evenknie in de prothesefabriek. Hij is al 25 jaar samen met zijn vrouw, die ook een been mist en aan het andere been verlamd is. Ze kan weinig meer zelf en dus zorgt Danny goed voor haar, met alle liefde van de wereld.