We tellen het jaar 2063. Door het smelten van de poolkap en door enorme natuurrampen is de aarde bijna geheel overstroomd, Nederland is vooralsnog gespaard gebleven.

Zeven Nederlandse astronauten reizen met hun ruimteschip door het heelal met maar één doel: het vinden van een nieuwe thuisplaneet voor de mensheid, voordat de aarde daadwerkelijk onder zee verdwijnt.

bloopers

Post by VPRO.

speciale missie aarde emoticons

Waan je een bemanslied van de Tasman op WhatsApp, Twitter en Facebook. Om de Missie Aarde emoticons te kunnen gebruiken, staan je 2 lanceerprocedures ter beschikking:

1. Download alle emoticons tegelijk op je computer en kies er steeds weer een uit om te gebruiken in je tweets of berichten, of

2. Download losse emoticons hier (bijvoorbeeld handig als je telefoon geen zip-files kan downloaden). Haal de door jou gewenste emoticon hieronder direct op je telefoon binnen door
-  de emoticon ingedrukt te houden
-  ja te zeggen als je telefoon vraagt op hij 'm moet opslaan als afbeelding.
Nu staat de emoticon in je afbeelding en kun je 'm gebruiken in gesprekken via Whatsapp, Twitter of Facebook door de afbeelding van de Emoticon uit je album te selecteren.
 
3, 2, 1...

missie aarde op facebook

Voor filmpjes achter de schermen, fragmenten, updates en meer: neem een kijkje op de Missie Aarde Facebook-pagina.

Met: Wart Kamps, Kim van Kooten, Alex Klaasen, Raymond Thiry, Leo Alkemade, Lykele Muus, Fabian Jansen e.a. (en speciale gastoptredens van Pierre Bokma, Beppie Melissen en Kees Hulst)
Scenario: Nathan Vecht, Don Duyns, Daan Windhorst & Rik van den Bos
Idee en regie: Tim Kamps
Productie: Topkapi Films in coproductie met VPRO

ontdek meer