Zangeres S10 (Stien den Hollander) deelt in On Stage haar playlist met ons. De muziek van de door haar uitgenodigde gasten is een dwarsdoorsnede van wat er op haar koptelefoon klinkt tijdens het sporten, wanneer ze opgebeurd wil worden en als ze zich voorbereidt op het platspelen van de AFAS Live.

Wat haar zoal interesseert in het muzikale Nederland van vandaag? De activistische smartlappen van Sophie StraatIKRAAAN, de engelenstem van Pitou en DJ en producer Sim Fane. Ook ontbreken Bente en Gotu Jim niet.

Bovenal presenteert S10 in On Stage een groep vrienden. Een grote club jonge muzikanten die elkaar zien, horen en steunen in de harde muziekwereld. De onderwerpen waarover deze muzikanten zingen kunnen soms persoonlijk en confronterend zijn. ‘Wij zijn ook wel fucked, best wel, meer dan onze ouders in ieder geval,’ zegt Stien tegen Nadia. Het helpt dan om er muziek van te maken. Met sommige mensen uit haar show staat ze vaker op het podium, anderen hoort ze in On Stage voor het eerst live. ‘Ik vind het echt een enorme eer om hier bij te mogen zijn’, zegt Stien na het horen van het eerste nummer, dat door zangeres Pitou voor haar gespeeld wordt.

Pitou in On Stage